Tarieven

Een goede tekst is heel veel waard. Hoeveel tijd en geld het schrijven of redigeren kost, hangt van verschillende factoren af: Om wat voor soort tekst gaat het? Hoe goed is er al over de benodigde tekst nagedacht? Bestaat er wellicht al content en van welke kwaliteit is deze? Of moet alles nog uitgedacht worden?

Geen vaste prijzen

Een schone deur die vijf jaar geleden nog een verfje heeft gehad, is sneller voorzien van een mooi kleurtje dan een deur vol vlekken en krassen die al een tijdje langer meegaat. Bovendien, wat zal de toegevoegde waarde zijn? Gaat het om het herschrijven van interne teksten, of ga jij met de nieuwe teksten straks veel meer klanten aantrekken en duizenden euro's meer verdienen? Een tarief vaststellen is niet rechtlijnig. Redigista kan daarom geen vaste prijzen geven.

Diverse mogelijkheden

Offertes worden altijd aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Zo is het mogelijk met een uurprijs te werken, een strippenkaart, een projectprijs, een productprijs, een abonnement of een speciaal tarief. Mijn basis uurtarief is €85,-. Voor hele grote en/of langdurige opdrachten werk ik met een kortingstarief. Voor spoedopdrachten geldt een toeslagtarief. Het is vaak wel mogelijk om een projectprijs te maken, mits het project goed afgebakend is. Voor vertalingen reken ik €0,15 cent per woord.

Altijd een eerlijke prijs

Zoals gezegd, een goede tekst is heel veel waard. Redigista is niet goedkoop. Maar het cliché is waar: 'goedkoop is duurkoop'. Duurdere producten hebben meestal een betere kwaliteit, waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent. En dit geldt voor teksten net zo goed als voor een trui of een bankstel.

Nee, ik doe het toch liever zelf
Ja, ik wil betere teksten (en meer)