Contact

Over mij

linda@redigista.nl

Redigista is Linda Poort, geboren in 1983, woonachtig in Utrecht, getrouwd en moeder van twee zoontjes. Ze heeft sinds haar studententijd verschillende banen gehad en is in het verleden enkele jaren freelancer geweest. Na bijna vijf jaar in loondienst, waar ze zich professioneel verder heeft ontwikkeld, werd het tijd voor een nieuwe start als zelfstandig redacteur en tekstschrijver.

Haar kernwaarden zijn orde, vrijheid, rust en avontuur. Deze klinken tegenstrijdig, maar vormen de perfecte achtergrond voor een ondernemer. Als zelfstandige heb je vrijheid en avontuur, je kunt je rust pakken wanneer nodig, maar dit werkt niet zonder orde. Linda is effici├źnt en opgeruimd, ze brengt graag orde in chaos en werkt planmatig. Ze heeft zelfdiscipline en is zelfstandig en onafhankelijk, maar wordt ook graag ge├»nspireerd door anderen.

Linda heeft een grote diversiteit aan ervaringen op het raakvlak van tekst en internet (10+ jaar) en is verliefd op redigeren. Linda is proactief, zeer gestructureerd en een doener: "Niet praten maar poetsen".

https://www.linkedin.com/in/lindapoort/

Stuur mij een bericht

Spamcontrole: