Contact

Over mij

Redigista is Linda Poort. Ik ben geboren in 1983, woonachtig in Utrecht, getrouwd en moeder van twee zoontjes (2017 en 2019). Ik heb sinds mijn studententijd verschillende banen gehad en ben in het verleden enkele jaren freelancer geweest. Na bijna vijf jaar in loondienst, waar ik mij professioneel verder heb ontwikkeld, startte ik in 2020 wederom als zelfstandig redacteur en tekstschrijver.

Mijn kernwaarden zijn orde, vrijheid, rust en avontuur. Deze klinken tegenstrijdig, maar vormen de perfecte achtergrond voor een ondernemer. Als zelfstandige heb je vrijheid en avontuur, je kunt je rust pakken wanneer nodig, maar dit werkt niet zonder orde. Ik ben effici├źnt en opgeruimd, ik breng graag orde in chaos en ik werk planmatig. Ik heb zelfdiscipline en ben zelfstandig en onafhankelijk, maar word ook graag ge├»nspireerd door anderen.

Ik heb een grote diversiteit aan ervaringen op het raakvlak van tekst en internet (15+ jaar) en ben verliefd op redigeren. Ik ben proactief, zeer gestructureerd en een doener: "Niet praten maar poetsen".

https://www.linkedin.com/in/lindapoort/

Stuur mij een bericht

Spamcontrole: