Redigista? Linda Poort!

Een nieuw bedrijf. Een nieuwe website. Een nieuwe blog. Waar begin je dan? Jezelf even voorstellen is wel op z'n plaats. Welkom, aangenaam kennis te maken. De drijvende kracht achter Redigista is Linda Poort.

Na mijn studie Media, Informatie en Communicatie was ik een kort aantal jaar zwervende. Vervolgens begon ik als redacteur bij een inmiddels niet meer bestaande carrierewebsite voor hogeropgeleiden. Elke week schreef ik vier inspirerende blogs. Tegelijkertijd werd ik freelancer en had ik een aantal leuke klanten. Na vijf jaar vond ik het echter weer tijd worden voor de gezelligheid van collega's en een verbreding van mijn horizon. Maar begin 2020 besloot ik om toch weer voor mezelf te beginnen, vele kennis, vaardigheden en kwaliteiten rijker.

Ik heb inmiddels meer dan tien jaar ervaring met werken op het raakvlak van tekst en internet. Ik ben verliefd op redigeren. Ik ben proactief, zeer gestructureerd en een echte doener: "Niet praten maar poetsen". "Staat al op m'n to do". "Samen bereik je meer".

Dus: Een nieuw bedrijf. Een nieuwe website. Een nieuwe blog. Een afgerond voorstelrondje. Het belangrijkste met bloggen is dat je begint. De kop is eraf. De rest van mijn blog zal ik gebruiken voor schrijftips. Want: hoe graag ik ook mijn tanden zet in jouw tekstuele chaos, zodat je door de letters de woorden weer kunt zien: schrijven kun je ook zelf. Met een beetje lef, aardig wat oefening en heel veel doorzettingsvermogen. En lukt het dan nog niet, dan help ik je uiteraard graag met jouw taalproject.

Contact

Ja, ik wil betere teksten (en meer)