Elke week bloggen?

Na 95 weken en 95 blogs is het zover... ik ga minder bloggen. Niet meer elke week, maar elke twee weken. Het voelt namelijk alsof er te weinig tijd in elke week zit. En dat is een goed moment om prioriteiten te stellen.

Zoals ik in de zomervakantie schreef: "Doorgaan met bloggen, betekent doorgaan met werken aan je vindbaarheid." Vandaar dat ik de gehele zomer geen blogpauze nam en lekker doorschreef. Maar nu is het tijd om mijn eigen advies op te volgen.

Ik stap over op een ander blogrooster. Ik ga wat minder bloggen en neem een stapje terug. Zo blijft de regelmaat gewoon in stand en blijf ik zichtbaar, maar houd ik wekelijks net wat meer tijd over.

Het is de afgelopen maanden namelijk gebleken dat ik best wel goed gevonden wordt. Ik heb het niet voor niets zo druk. Wie weet pak ik mijn wekelijkse rooster in de toekomst weer op, maar voor nu zeg ik: tot over twee weken!

Ja, ik wil betere teksten (en meer)